Sławek Nikt 4,460 Report post Posted June 1, 2018 (edited) Spiderwire EZ Green 270m w cenie 25żł/szt poproszę jeśli się ostała w rozmiarze 0.17 mm. Edited June 1, 2018 by SlawekNikt Share this post Link to post Share on other sites
malcz 1,807 Report post Posted June 3, 2018 (edited) Czy Spiderwire EZ Green jest okrągła? Do czasu uzyskania informacji przyklepał bym: Spiderwire EZ Green 270m w cenie 25żł/szt 0.15mm x 1 0.25mm x 1 Edited June 3, 2018 by malcz Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 3, 2018 Witam Widywałem bardziej okrągłe, ale myślę, że jak na tą cenę jest naprawdę spoko. Przecież to budżetowa seria spidera :) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
malcz 1,807 Report post Posted June 3, 2018 (edited) Ale z założenia miały być okrąglaki? No właśnie tak się zastanawiam o co chodzi z tą ceną bo jest śmieszna. To raczej nie mają być docelowe linki, tylko zapas w razie jakiejś grubszej awarii. Edited June 3, 2018 by malcz Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 3, 2018 Cena śmieszna bo wyprzedaż. Jak pasuje to trzeba korzystać :) Nie jest to tasiemka, lekko sztywne ale dobre plecionki. Share this post Link to post Share on other sites
malcz 1,807 Report post Posted June 3, 2018 Dobra, dajesz 0,15 i 0,25 zobaczymy co to za towar :) Share this post Link to post Share on other sites
tibhar 757 Report post Posted June 11, 2018 Dangan Braid PE-Line 0.8 0.08mm poproszę Share this post Link to post Share on other sites
barwena1977 30 Report post Posted June 12, 2018 Coś z New Crostage Mebaru Series dostanę od ręki? Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 12, 2018 Z New Crostage są wędki z serii AJI, Kurodai czy Hardrock. Jaki konkretnie model masz na myśli? Share this post Link to post Share on other sites
barwena1977 30 Report post Posted June 12, 2018 Crx T862M, T902MH. Generalnie chodzi mi o mocną i szybką okoniówkę 2.3-2.6m która poradzi sobie z większymi przyłowami w postaci sandacza, szczupaka. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 13, 2018 Tych modeli nie mam w zasięgu. Jednak bardzo blisko parametrami jest ten kijek: CRX-T802ML - 244cm 2-15g regular fast w cenie 500zł Share this post Link to post Share on other sites
barwena1977 30 Report post Posted June 13, 2018 Regularne fast, nie będzie zbyt spolegliwy? Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 13, 2018 (edited) Modele, które podałeś to również regular fast. Akurat tego co podałem nie miałem w dłoniach, ale te które miałem o akcji regular fast na pewno nie sprawiały wrażenia wolnych. W tym wypadku jest odwrotnie jak w St Croix, gdzie częściej brakuje szybkości w stosunku do opisu wędek. Taki Skyroad skr-70ml/s opisany jako regular fast jest fajną kosą sandaczową. A to, że nie jest kołkiem i gnie się pod rybą tym lepiej :) Jednak gwarancji tego, że zrozumiemy się w 100% co do pracy/opisu wędki dać niestety nie mogę :) Edited June 13, 2018 by Marcyś Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 13, 2018 (edited) ....... Edited September 29, 2018 by Marcyś Share this post Link to post Share on other sites
intoxication 73 Report post Posted June 14, 2018 Jak się ma Firstcast Bass FCS-602UL do Major Craft FCS-T732L pod kątem ćw , pracy , szybkości ? Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 15, 2018 Krótszy, szybszy, bardziej cięty ale nie kołkowaty. CW lekko wyższe. Mocniejszy dolnik. Ogólnie do podobnych przynęt ale do trudniejszych warunków - szybsze, siłowe holowanie. Share this post Link to post Share on other sites
JerryM 73 Report post Posted June 15, 2018 Witam a seria DAY'S NEW w cast to bardziej pod gumy czy do przynęt twardych? Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 15, 2018 Nie są to extrafasty do których się niektórzy przyzwyczaili. Co nie znaczy, że w określonym CW nie można podbić gumy :) Za to przy blachach czy woblerach spisze się idealnie. Czy w przypadku połowów szczupaka na większe gumy. Share this post Link to post Share on other sites
Mik 70 Report post Posted June 22, 2018 Coś z traveli jest na stanie ? Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 22, 2018 Z traveli u siebie mam New Troutino TTA-604SUL czyli 180cm do 4g. Reszta na magazynach ale to kwestia paru dni :) Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 27, 2018 Dotarły z powrotem plecionki Major Craft 1.0. Reszta również dostępna. Zapraszam :) Share this post Link to post Share on other sites
luk_gda 31 Report post Posted June 29, 2018 Kupiłem dziś MC u Marcina - bardzo polecam. Pomoc przy wyborze, bardzo dobra cena, dużo ciekawego sprzętu. Po pracy lecę wypróbować mojego Firstcasta! :) Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted June 29, 2018 Miło było poznać i polecam się na przyszłość :) Share this post Link to post Share on other sites
ms80 111 Report post Posted July 17, 2018 Polecam kolegę Marcyś. Kilka razy robiłem u niego zakupy i zawsze wszystko było ok. Ostatnio zdobył dla mnie nowy element szczytowy do złamanej wędki MC (wędka uszkodzona z mojej winy), ponadto szczytówka była w bardzo okazyjnej cenie. Wiem, że były trudności ze zdobyciem tej szczytówki, gdyż model wędki nie był sprzedawany w Polsce. Share this post Link to post Share on other sites