Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Marcyś

superwędkarz.pl - YGK EGI, Manns, Daiwa, Flagman, Major Craft, St Croix

Recommended Posts

Zobaczymy ktory bedzie pasowac ;)

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Chciałem podziękować Marcy$'iowi  za super obsługę, super towar, szybką wysyłkę.

Miało być tylko kilka gumek na testy, a wyszlo na to że w paczce znalazło się, kilkadziesiąt gum, głowek, przyponów, do tego dwie plecionki, fluoro karbon, pudełeczka dwa na przynęty, i całkiem przypadkiem Major Craft SPS-S792M.

Miało być maks piec dyszek wydane, a wyszlo jak zawsze...

Dziekuje za super transakcje i spory rabacik :)

Polecam zdecydowanie.

No i skuszony tym MC zrobiłem kolejne zakupy u Marcy$.

Tym razem dla mnie badyl MC FAX-632UL no i do tego żeby ładnie kolorki zagrały dobrałem Stradica CI4+ 1000  - cudnie wyszło.

Parę jeszcze innych rzeczy i się zrobiła niezła sumka, ale rabacik umilił zakupy jeszcze bardziej.

Szybka wysyłka i dzisiaj po pracy na chwile nad wodę.

Dziękuję

Te FAXY to w ogóle kapitalne kijki :) ten 4lb to był chwilowo ostatni ale czekam na info czy jeszcze 5 lb są :)

Niech służy ! 

5 kij od Marcysia i kolejny raz jestem zadowolony. :) Edited by hvast87

O kolejnego zadowolonego klienta ze sprzętu - w tym przypadku wędki Major Craft :)

Dałem się Wam "naciągnąć" na plecionkę MC (8x, zielona). Po około 100 godzinach nad wodą muszę przyznać, że ma rewelacyjny stosunek ceny do jakości. Ciężko jej coś zarzucić.

Co będzie lepsze pod wędzisko szczupakowe, plecionka MC x8 czy YGK EGI Metal x4 u Pana Marcysia??;) która bardziej polecacie ??

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dałem się Wam "naciągnąć" na plecionkę MC (8x, zielona). Po około 100 godzinach nad wodą muszę przyznać, że ma rewelacyjny stosunek ceny do jakości. Ciężko jej coś zarzucić.

Ciesze się:)

Ale przyznam... nie jestem zaskoczony dobrą opinią na temat tej plecionki:)

Niech służy tak dalej! 

Co będzie lepsze pod wędzisko szczupakowe, plecionka MC x8 czy YGK EGI Metal x4 u Pana Marcysia?? ;) która bardziej polecacie ??

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

YGK EGI jest w maksymalnym rozmiarze 1.0 - za słaba moim zdaniem.

Z MC X8 1.2 albo 1.5 to tak:)

Mogę się odnieść do Varivas 8x, Duel Hardcore i Sunline 8x Super PE. Od Varivas minimalnie grubsza, ale mniej się strzępi (woda bez zaczepów i kamieni). Komfort podobny, równie miękka. Duel w początkowej fazie zdecydowanie twardszy. Moim zdaniem podobna do Sunline (stara, ciemno żółta). Byłem sceptykiem, zostałem miło zaskoczony. Cena bajka...
Ps. Łowię korbą na gumy. Edited by pszzz

Jak wypadają te plecionki MC w porównaniu do PP?

Nie jestem dobrym adresatem takiego pytania :) Po pierwsze jakoś nigdy nie byłem fanem PP (wręcz odwrotnie) a poza tym nie mi oceniać, niech chłopaki się wypowiedzą jak znajdą chwilkę :) 

Dzięki Marcy$ za ekspresowa dostawę nad woďę. Tak to ja mogę ulokować. Nie dość, że ryba skubie, to jeszcze brakujace i zuzyte przynety blyskawicznie nad wodą dojeżdżają.
Dzieki

Witam,

można gdzieś obejżeć, albo prosić o opinię kija major craft firstcast fcc 702h

Witaj

Przykro mi ale nie miałem nigdy tego kijka w dłoni, za mało ściągam castów żeby w ciemno po parametrach móc Ci określić jego pracę czy zastosowanie...

Kolejne zakupy, i kolejny banan na pysku :)

Szybko, sprawnie, towar pierwsza klasa, mila obsluga.

Dzięki bardzo.

:)

dziękuję bardzo za szybką i udaną transakcję - czyli po prostu FAX-B582UL już u mnie !!!

dodając do tego miłe ale rzeczowe doradztwo jak i jakość oferowanego sprzętu to jestem bardzo zadowolony

jeszcze raz wielkie dzięki !!!

Takiego travelka nie masz przypadkiem do sprzedania:  Major Craft Crostage  4PC Light Game Solid CRX-784LG 

Jest coś z Major Crafta w okolicach 500 zł na okonki na casta UL godnego polecenia co masz na stanie ?

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

Jest coś z Major Crafta w okolicach 500 zł na okonki na casta UL godnego polecenia co masz na stanie ?

Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka

Napisałem na priv parę dni temu zapraszam do rozmowy :)

• Create New...