Marcyś 1,002 Report post Posted June 23, 2019 Zobaczymy ktory bedzie pasowac ;) Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted July 18, 2019 Chciałem podziękować Marcy$'iowi za super obsługę, super towar, szybką wysyłkę. Miało być tylko kilka gumek na testy, a wyszlo na to że w paczce znalazło się, kilkadziesiąt gum, głowek, przyponów, do tego dwie plecionki, fluoro karbon, pudełeczka dwa na przynęty, i całkiem przypadkiem Major Craft SPS-S792M. Miało być maks piec dyszek wydane, a wyszlo jak zawsze... Dziekuje za super transakcje i spory rabacik :) Polecam zdecydowanie. Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted July 26, 2019 No i skuszony tym MC zrobiłem kolejne zakupy u Marcy$. Tym razem dla mnie badyl MC FAX-632UL no i do tego żeby ładnie kolorki zagrały dobrałem Stradica CI4+ 1000 - cudnie wyszło. Parę jeszcze innych rzeczy i się zrobiła niezła sumka, ale rabacik umilił zakupy jeszcze bardziej. Szybka wysyłka i dzisiaj po pracy na chwile nad wodę. Dziękuję Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted July 26, 2019 Te FAXY to w ogóle kapitalne kijki :) ten 4lb to był chwilowo ostatni ale czekam na info czy jeszcze 5 lb są :) Niech służy ! Share this post Link to post Share on other sites
hvast87 445 Report post Posted August 7, 2019 (edited) 5 kij od Marcysia i kolejny raz jestem zadowolony. :) Edited August 7, 2019 by hvast87 Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 7, 2019 Miło mi i polecam się :) Share this post Link to post Share on other sites
woblerek48 381 Report post Posted August 7, 2019 Witam serdecznie o co chodzi? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 7, 2019 O kolejnego zadowolonego klienta ze sprzętu - w tym przypadku wędki Major Craft :) Share this post Link to post Share on other sites
pszzz 197 Report post Posted August 11, 2019 Dałem się Wam "naciągnąć" na plecionkę MC (8x, zielona). Po około 100 godzinach nad wodą muszę przyznać, że ma rewelacyjny stosunek ceny do jakości. Ciężko jej coś zarzucić. Share this post Link to post Share on other sites
DzikiBill 12 Report post Posted August 12, 2019 Co będzie lepsze pod wędzisko szczupakowe, plecionka MC x8 czy YGK EGI Metal x4 u Pana Marcysia??;) która bardziej polecacie ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 12, 2019 Dałem się Wam "naciągnąć" na plecionkę MC (8x, zielona). Po około 100 godzinach nad wodą muszę przyznać, że ma rewelacyjny stosunek ceny do jakości. Ciężko jej coś zarzucić. Ciesze się:) Ale przyznam... nie jestem zaskoczony dobrą opinią na temat tej plecionki:) Niech służy tak dalej! Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 12, 2019 Co będzie lepsze pod wędzisko szczupakowe, plecionka MC x8 czy YGK EGI Metal x4 u Pana Marcysia?? ;) która bardziej polecacie ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk YGK EGI jest w maksymalnym rozmiarze 1.0 - za słaba moim zdaniem. Z MC X8 1.2 albo 1.5 to tak:) Share this post Link to post Share on other sites
hvast87 445 Report post Posted August 12, 2019 Jak wypadają te plecionki MC w porównaniu do PP? Share this post Link to post Share on other sites
pszzz 197 Report post Posted August 12, 2019 (edited) Mogę się odnieść do Varivas 8x, Duel Hardcore i Sunline 8x Super PE. Od Varivas minimalnie grubsza, ale mniej się strzępi (woda bez zaczepów i kamieni). Komfort podobny, równie miękka. Duel w początkowej fazie zdecydowanie twardszy. Moim zdaniem podobna do Sunline (stara, ciemno żółta). Byłem sceptykiem, zostałem miło zaskoczony. Cena bajka... Ps. Łowię korbą na gumy. Edited August 12, 2019 by pszzz Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 13, 2019 Jak wypadają te plecionki MC w porównaniu do PP? Nie jestem dobrym adresatem takiego pytania :) Po pierwsze jakoś nigdy nie byłem fanem PP (wręcz odwrotnie) a poza tym nie mi oceniać, niech chłopaki się wypowiedzą jak znajdą chwilkę :) Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted August 13, 2019 Dzięki Marcy$ za ekspresowa dostawę nad woďę. Tak to ja mogę ulokować. Nie dość, że ryba skubie, to jeszcze brakujace i zuzyte przynety blyskawicznie nad wodą dojeżdżają. Dzieki Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 13, 2019 Udanego urlopu Przemuś :) Share this post Link to post Share on other sites
odik777 3 Report post Posted August 18, 2019 Witam, można gdzieś obejżeć, albo prosić o opinię kija major craft firstcast fcc 702h Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 19, 2019 Witam, można gdzieś obejżeć, albo prosić o opinię kija major craft firstcast fcc 702h Witaj Przykro mi ale nie miałem nigdy tego kijka w dłoni, za mało ściągam castów żeby w ciemno po parametrach móc Ci określić jego pracę czy zastosowanie... Share this post Link to post Share on other sites
nyny 697 Report post Posted August 23, 2019 Kolejne zakupy, i kolejny banan na pysku :) Szybko, sprawnie, towar pierwsza klasa, mila obsluga. Dzięki bardzo. Share this post Link to post Share on other sites
PETEREK 95 Report post Posted August 28, 2019 :) dziękuję bardzo za szybką i udaną transakcję - czyli po prostu FAX-B582UL już u mnie !!! dodając do tego miłe ale rzeczowe doradztwo jak i jakość oferowanego sprzętu to jestem bardzo zadowolony jeszcze raz wielkie dzięki !!! Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted August 28, 2019 Bardzo mi miło. Niech da wiele emocji nad wodą ;) Share this post Link to post Share on other sites
kanu 723 Report post Posted September 13, 2019 Takiego travelka nie masz przypadkiem do sprzedania: Major Craft Crostage 4PC Light Game Solid CRX-784LG Share this post Link to post Share on other sites
phelela 73 Report post Posted September 15, 2019 Jest coś z Major Crafta w okolicach 500 zł na okonki na casta UL godnego polecenia co masz na stanie ? Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted September 20, 2019 Jest coś z Major Crafta w okolicach 500 zł na okonki na casta UL godnego polecenia co masz na stanie ? Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Napisałem na priv parę dni temu zapraszam do rozmowy :) Share this post Link to post Share on other sites