Marcyś 1,002 Report post Posted January 2, 2019 Czy kręcioł Mitchell Mag-Pro Extreme 1000 jest jeszcze gdzieś dostępny? Niestety nie posiadam takiego kołowrotka. Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted January 18, 2019 Dotarły nowe Mannsy :) Oprócz wyczekiwanych Reel'N Shad 13cm pojawiły się Jaskółki 5cm. Ten sam materiał co wszystkich gum. Mogą skusić dużo ryb w tym roku :) https://superwedkarz.pl/231-manns photo upload Share this post Link to post Share on other sites
coma 9,345 Report post Posted January 24, 2019 Cześć, czy kije Major Craft NEXTINO NTA-662SUL są jeszcze dostępne? Ewentualnie co ze stajni majora o cw. do 2-3g jest obecnie możliwe do zamówienia? Interesują mnie kijki bez wklejek. Może być info na priv co do cen. Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted January 24, 2019 Cześć, czy kije Major Craft NEXTINO NTA-662SUL są jeszcze dostępne? Ewentualnie co ze stajni majora o cw. do 2-3g jest obecnie możliwe do zamówienia? Interesują mnie kijki bez wklejek. Może być info na priv co do cen. Witaj Nextino jako takie już nie są produkowane. Pozostały pojedyncze modele ale niestety nie Twój wymieniony. Mam jednak na stanie na sklepie: TPS-632XUL - 390zł FTA-632XUL - 760zł To są modele sprowadzane tylko dla mnie przez importera. Share this post Link to post Share on other sites
coma 9,345 Report post Posted January 24, 2019 Dziękuję za odpowiedź. Share this post Link to post Share on other sites
ZIKU 151 Report post Posted January 31, 2019 Proszę o wycenę kija st. Croix LXS68MXF i czas dostawy. ZIKU Share this post Link to post Share on other sites
radeks 138 Report post Posted February 7, 2019 Jugolki 2 cm (tonace) będą jeszcze??? Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted February 7, 2019 Jugolki 2 cm (tonace) będą jeszcze??? Jakie kolory? Share this post Link to post Share on other sites
luk_gda 31 Report post Posted February 7, 2019 Polecam użytkownika @Marcys, kolejne zakupy i na pewno nie ostatnie. Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted February 8, 2019 (edited) N-ONE NSL-782ML - 234cm długości, 2-15g ciężar wyrzutu. Waga tylko 105g. Przelotki Fuji SIC KR, uchwyt kołowrotka Fuji. Akcja szybka, ugięcie regularne. Wysokomodułowy blank NANOPOWER. Wędka o uniwersalnym przeznaczeniu. Szczytowa akcja na sucho ale ugięcie płynne pod obciążeniem. Pozwala używać zarówno twardych przynęt (woblery, błystki, cykady) jak i przynęt gumowych na główkach jigowych. Wszystko zarówno w dolnym jak i górnym zakresie wyrzutowym. Cena 1060zł Finetail AREA FTA-632XUL - 190cm długości, 0-2g ciężar wyrzutu, 1-3lb moc blanku 60g wagi!. Przelotki Fuji SIC KR, uchwyt kołówrotka Fuji VSS, blank Toray. Unikalna wędka, która była sprowadzana tylko na potrzeby naszego sklepu. Idealna pod coraz popularniejsze łowienie białorybu na mikrojigi czy obrotówki o rozmiarze 00. Cena 760zł Finetail Stream FTS-562L - 167cm długości, 2-10g ciężar wyrzutu, moc blanku 2-8lb. Waga wędki to 73g. Przelotki Fuji SIC KR, uchwyt kołowrotka z insertem drewnianym Major Craft, blank Toray. Wędka pstrągowa o świetnym połączeniu szybkiej akcji i płynnego ugięcia. Bez problemu poradzi sobie z jigami 2g jak i woblerami 7cm. Przyda się wszędzie tam gdzie potrzeba krótszej wędki do manewrowanie w zaroślach. Cena 660zl Benkei BIS-64UL - 190cm długości, 1,7-7g ciężar wyrzutu, 3-7lb moc blanku. Waga wędki 84g. Wędka jednoczęściowa. Przelotki Fuji Alconite KR. Uchwyt kołowrotka Fuji. Genialna kosa okoniowa. Szybka, cięta ale o płynnym ugięciu. Jak trzeba to rzuci 7g+5cm jak i paproch +1,5g. Cena 500zł Corzza CZS-672L - 201cm długości, 1,7-7g ciężar wyrzutu, 4-8lb moc blanku. Waga 103g. Przelotki Fuji SIC, uchwyt kołowrotka Fuji VSS, blank Toray. Świetny kij pstrągowy. Czuły, bardzo dobrze wyważony. Jednocześnie szybki ale i progresywny w ugięcie. Ciężar wyrzutu bardzo dobrze opisany, Spisze się zarówno przy 1-2g jigach jak i błystkach obrotowych nr3 czy woblerach 7cm. Cena regularna 560zł - w promocji 475zł Solpara SPS-1002M - 305cm długości, 15-42 ciężar wyrzutu, 8-20lb moc blanku. Waga 200g. Przelotki Fuji SIC, uchwyt kołowrotka Fuji. Akcja regular. Przede wszystkim kij trociowy i szczupakowy o pięknym parabolicznym ugięciu. Moc do wyholowania okazów oraz do użycia wszelkich przynęt twardych potrzebnych do połówu wymienionych ryb. Cena regularna 470zł - w promocji 400zł Solpara SPS-862L - 259cm długości, 7-23g ciężar wyrzutu, 8-12lb moc blanku. Waga 148g. Przelotki Fuji SIC, uchwyt kołowrotka Fuji. Uniwersalny kij. Wystarczająco mocny i szybki żeby poławiać nim sandacza, jednak spolegliwa i smukła szczytówka zda egzamin przy połowie okoni czy szczupaków. Bardzo dobrze wyważony przy tej długości i moc wędki. Cena 430zł Solpara SPS-782L - 234cm długości, 2-10g ciężar wyrzutu. Waga 95g. Przelotki Fuji SIC, uchwyt kołowrotka Fuji. Podobnie jak w wielu produktach marki Major Craft akcja regular fast nie oznacza wolnej pracy. Jest to szybki kij ale o regularnym ugięciu. Z powodzeniem podobija, animuje i zacina okonie ale również pozwala poławiać klenie i jazie na mniejsze woblery. Prawidłowo opisany w kwesti ciężaru obsługiwanych przynęt. Cena 470zł Solpara SPS-T732M - 221cm długości, 0,5-7g ciężar wyrzutu. 2-6lb moc blanku. Waga 85g. Przelotki Fuji SIC, uchwyt kołowrotka Fuji. Wędka bez wklejki,. Kapitalny kij okoniowy, pstrągowy czy kleniowo jaziowy na małe rzeczki. Do przynęt typu paproch na 1g główce, mikrojigi jak i większe i cięższe aż do 7g+5cm. Cena 465zł Solpara SPS-S732M - 221cm długości, 0,5-5g ciężar wyrzutu. 1-5lb moc blanku. Waga 85g. Specjalistyczny kij z wklejaną szczytówką. Przelotki Fuji, uchwyt kołowrotka Fuji. Zawodniczy kij potrzebny wszędzie tam gdzie ryby delikatnie żerują i trzeba obserwować szczytówkę w czasie brania przy używaniu małych i lekkich przynęt. Bardzo szybka akcja. Cena 430zł Trapara TPS-632XUL - 190cm długości, 0-2g ciężar wyrzutu, 1-3lb moc blanku. Waga 60g. Przelotki Fuji SIC, uchwyt kołowrotka Fuji. Najtańsza propozycja dla miłośników poławianiu białorybu na spinning. Potrafi wyrzucić przysłowiowy krętlik dając niesamowitą frajdę holu ryby. Cena 380zł [url=https://postimg.cc/Z97MjBvg][/url] [url=https://postimg.cc/XBF1Vs1S][/url] [url=https://postimg.cc/Hj7h4LYZ][/url] [url=https://postimg.cc/CB96T3Ns][/url] Edited March 5, 2019 by Marcyś Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted February 8, 2019 Trapara TPS-762LX sprzedana. Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted February 12, 2019 GO.emotion sprzedany. Share this post Link to post Share on other sites
Mik 70 Report post Posted February 15, 2019 Polecam tego Pana ! Share this post Link to post Share on other sites
mr.8legs 225 Report post Posted February 15, 2019 ct, sh,fch , pl 9.5 cm po dwie sztuki Share this post Link to post Share on other sites
Kraz 18 Report post Posted February 22, 2019 Witam, Czy jest dostępny kijek MC New Crostage CRX-802MH/S? Jeśli tak proszę o cene;) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
krzysiek-es 14 Report post Posted February 23, 2019 Zabieram: New Crostage CRX-702ML/S Share this post Link to post Share on other sites
intoxication 73 Report post Posted February 24, 2019 Witam. Proszę o informację jak wypada porównanie średnicy i wytrzymałości egi metal 8lb vs major 6/8lb. Szukam czegoś delikatnie cieńszego od egi metal. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted February 24, 2019 Jutro w pracy wezmę w łapki i jeszcze raz sprawdzę ale gdy kiedyś je porównywałem to jest tak jak dostałeś odpowiedź w wątku plecionek. MC naprawdę jest niteczką a i cena dobrze skalkulowana :) Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
intoxication 73 Report post Posted February 26, 2019 Hej. Sprawdzałeś ?:) Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted February 26, 2019 Hej. Sprawdzałeś ? :) .Pewnie. Sprawdzałem, macałem. Nawet foto zrobiłem.... tylko zapomniałem tutaj wrzucić :) I 0.3 i 0.4 MC wydają się cieńsze od EGI 0.4. Oczywiście trudno mówić przy takich nitkach o dużych różnicach ale są. Od lewej MC 0.4 EGI 0.4 i MC 0.4 [url=https://postimg.cc/CnSFHMtQ][/url] Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted February 26, 2019 (edited) ... Edited March 5, 2019 by Marcyś Share this post Link to post Share on other sites
szczupak1 388 Report post Posted February 27, 2019 Chciałem polecić Kolegę. Wszystko super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Kwach 16 Report post Posted March 5, 2019 Finetail Stream FTS-562L - 167cm długości, 2-10g ciężar wyrzutu, moc blanku 2-8lb. Waga wędki to 73g. Przelotki Fuji SIC KR, uchwyt kołowrotka z insertem drewnianym Major Craft, blank Toray. Wędka pstrągowa o świetnym połączeniu szybkiej akcji i płynnego ugięcia. Bez problemu poradzi sobie z jigami 2g jak i woblerami 7cm. Przyda się wszędzie tam gdzie potrzeba krótszej wędki do manewrowanie w zaroślach. Cena regularna 660zl - w promocji 550złCzy powyższy kijek nadal obowiązuje promocja ? ;) Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted March 5, 2019 Czy powyższy kijek nadal obowiązuje promocja ? ;)Owszem ;) Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites