PiotrekM 24 Report post Posted December 14, 2018 2S Bass x2 2S DOR x2 2S SIL x3 Poproszę, dane do przelewu podeślij na priv. ;-) Share this post Link to post Share on other sites
Wedkarz 1987 98 Report post Posted December 14, 2018 2S RE 2S Bass 3S Dor 3S Bass I dane do przelewu. Share this post Link to post Share on other sites
Luckyguliver 555 Report post Posted December 14, 2018 Witam Rozpoczynamy przedświąteczną promocję :) Na wybrane modele Major Craft obowiązuje rabat -15% Listę modeli można zobaczyć podświetlając konkretny model: https://superwedkarz.pl/promocje Są Truzer, N-one, Solpara, Nextino, Basspara, Firstcast, Crostage... może coś się spodoba :) Zapraszam w razie pytań :) A czy promocja na wedki z seri Benkei tez bedzie? Jakie maja BIC-664MH i BIC-704H ugiecie i realne CW? Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted December 14, 2018 2S RE 2S Bass 3S Dor 3S Bass I dane do przelewu. Po jednym?:) Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted December 14, 2018 A czy promocja na wedki z seri Benkei tez bedzie? Jakie maja BIC-664MH i BIC-704H ugiecie i realne CW? Z Benkei po prostu jest niewiele na stanie stąd trudno o promocje :) BIC-704H zamawiałem dla klienta ale szybko przepakowałem i nie zdążyłem nawet pomachać. Share this post Link to post Share on other sites
zandermafija*SpinnigistaWT 579 Report post Posted December 14, 2018 (edited) Marcyś, mam takie pytanie. Czy Finetail FTS-782L będzie odpowiednikiem NTS-762ML ? Obsłuży on takie same przynęty co Nextinio? Edited December 14, 2018 by zandermafija Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted December 14, 2018 To są inne kije. Oprócz cw z którym różnie bywa to jednak moc blanku jest inna. Jeśli rzucasz wobkiem 7cm to i jeden i drugi kij obsłuzy. Jeśli szukasz czegoś ze skraju cw max to polecam mocniejszy :) Share this post Link to post Share on other sites
zandermafija*SpinnigistaWT 579 Report post Posted December 14, 2018 To są inne kije. Oprócz cw z którym różnie bywa to jednak moc blanku jest inna. Jeśli rzucasz wobkiem 7cm to i jeden i drugi kij obsłuzy. Jeśli szukasz czegoś ze skraju cw max to polecam mocniejszy :) Nextinio miałem i był bardzo dobry. Finetail z tego co widzę to jest 8lb. Obsługiwać by miał wobki do 6,5cm typu minnow, obrotówki nr.2 i wahadełka. Czy są jakieś różnice w czułości ? Uzbrojenie lepiej widzi mi się w FTS. Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted December 14, 2018 Zdziwiłbym się gdyby ten Finetail nie poradził sobie z takimi przynętami :) Różnice w czułości to tylko nad wodą... ale producent z tego co czytałem nie chwali się jakimiś lepszymi lub gorszymi blankami w tych seriach. Więc podejrzewam, że podobnie :) Share this post Link to post Share on other sites
Siksa 266 Report post Posted December 14, 2018 Jak zostało to 2dor 2szt, 3dor 1szt i 4 for 1szt Share this post Link to post Share on other sites
Wedkarz 1987 98 Report post Posted December 15, 2018 Napisałem na pw, tak po jednej sztuce Share this post Link to post Share on other sites
rybakaw 33 Report post Posted December 15, 2018 Wysłałem info na pw. Dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
zandermafija*SpinnigistaWT 579 Report post Posted December 15, 2018 Zdziwiłbym się gdyby ten Finetail nie poradził sobie z takimi przynętami :) Różnice w czułości to tylko nad wodą... ale producent z tego co czytałem nie chwali się jakimiś lepszymi lub gorszymi blankami w tych seriach. Więc podejrzewam, że podobnie :) Marcin, podaj cenę na PW. Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted December 15, 2018 Dziękuję za zamówienia Jugolków. Ostały się 3 sztuki tonące: 2 RE 2 DOR 3 DOR Za chwilę powysyłam privy. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Marao 2 Report post Posted December 29, 2018 możesz złożyć mi ofertę ES70MF2 ? PM Share this post Link to post Share on other sites
woblerek48 381 Report post Posted January 1, 2019 (edited) ES76MLXF2 czy masz na stanie gotowego kija lub blank? JUGOLKI jeszcze dostepne ? Edited January 1, 2019 by woblerek48 Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted January 1, 2019 ES76MLXF2 czy masz na stanie gotowego kija lub blank? JUGOLKI jeszcze dostepne ? Blanki wyłącznie na zamówienie. Takiego kijka nie mam ale będę uzupełniał stojak bo okresie świątecznym. Jeśli mają to kwestia kilku dni także zapraszam :) Dostępność Jugolków: https://superwedkarz.pl/47-woblery?q=Marka-Ugly+Duckling W razie konkretnych potrzeb daj znać. Share this post Link to post Share on other sites
woblerek48 381 Report post Posted January 1, 2019 Można wiedzieć jaki koszt blanku? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marioo 202 Report post Posted January 1, 2019 Jest na stanie Baspara 702H Cast? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
woblerek48 381 Report post Posted January 1, 2019 2 jugolki będą jeszcze w innych kolorach? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted January 2, 2019 Można wiedzieć jaki koszt blanku? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka 880zł Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted January 2, 2019 2 jugolki będą jeszcze w innych kolorach? Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Na pewno będzie dostawa bo 2cm troszkę zeszło. Jakieś konkretne kolory interesują? Share this post Link to post Share on other sites
tpe 1,547 Report post Posted January 2, 2019 Hard Nose Reel'N Shad. Jest szansa na 13 cm? U p. Czesia już są ;) Share this post Link to post Share on other sites
Czechofil 747 Report post Posted January 2, 2019 Czy kręcioł Mitchell Mag-Pro Extreme 1000 jest jeszcze gdzieś dostępny? Share this post Link to post Share on other sites
Marcyś 1,002 Report post Posted January 2, 2019 Hard Nose Reel'N Shad. Jest szansa na 13 cm? U p. Czesia już są ;) Idą idą tylko za długo świętowały i wolniej im to idzie ;) Będą też jaskółki Mannsa okoniowe :) Share this post Link to post Share on other sites