Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Marcyś

superwędkarz.pl - YGK EGI, Manns, Daiwa, Flagman, Major Craft, St Croix

Recommended Posts

Witajcie

Zapraszam do odwiedzin oraz zakupu sprzętu u mnie.

Z ciekawszych rzeczy to przede wszystkim sprzęt marek St Croix oraz Major Craft. Zarówno oferta bieżąca jak i na zamówienie. Czekam też na dostawy a gdy tylko się pojawią to Was powiadomię :)

W przeważającej większości sprzęt nowy, na który będzie wystawiony paragon. 

St Croix

4. ES70MLF2 - Elitka 213cm 2,5-11g - 2189zł

5. LEP64LXF - Elite Panfish 190cm do 5g - 1799zł

6. LXS70MF2 - Extreme 213cm 5,3-18g - 2100zł

7. LXS70MLF2 - Extreme 213cm 3,5-11g - 2100zł

9. LBS610MXF - Tournament Bass 208cm 5,3-17g - 1465zł

10. LWS70MLF2 - Tournament Walleye 213cm 3,5-11g - 1465zł

11. LWS70LXF - Tournament Walleye 213cm 1,8-7g - 1360zł

12. VIS70MF - Avid Inshore 213cm 10,6-21g - 1379zł

14. AVS86MHF2 - Avid 260cm 10-28g - 1397zł

15. AVS68MXF - Avid Xfast 203cm 5,3-18g 1128zł

16. AVS69MLXF - Avid Xfast 205cm 5,3-14g 1128zł

18. MIS70MHF - Mojo Inshore 213cm 14-35g - 811zł

Major Craft

1. N-One NSL-T682AJI - 204cm długości 0.6-10g - 990zł

2. New Finetail FTX-B46/505UL - wyjątkowa konstrukcja. Travel castingowy ul. 4-5 częściowy z elementem, którym zmieniamy długość wędki z 4'6" na 5'. 2-6lb 1-8g i faktycznie tak to wygląda. Typowy pstrągowo-okoniowy UL. Waga całości 86g (83g krótsza wersja) - 920zł - dostępne 2 szt

5. New Finetail FAX-B582UL - castingowy ultralight 170cm po przeliczeniu. 1,5-5lb 1-5g wyrzutu. Waga 51g. Pięknie wykonany. 870zł 

6. New Finetail FAX-602UL/G - szklak. Waga wędki 67g. Długość 180cm 1,5-4lb 0,8-5g. Cena 870zł
7. Day's DYC-662MH - 199cm 7-28g 12-20lb Regular Fast - 730zł - cast
9. New Crostage CRX-964M - travel 4cz 7cm skład 289cm 15-42g Regular - 680zł - travel
10. New Crostage CRX-762ML/S - 229cm 3-20g - 555zł
14. Benkei BIS-642UL - 193cm długości 1-7g 84g wagi - 550zł
16. Solpara SPS-1002M 305cm, 15-42gr, regular 470zł
20. Firstcast Bass FCC-662M - 199cm 7-21g cast 370zł
23. Trapara TPS-862MLX - 259cm 3-15g - 420zł
24. Trapara TPS-702MLX - 213cm długości 3-15g - 395zł
25. GO.emotion GES-632L - 190cm długości 1-7g - 375zł

Zapraszam

Edited by Marcyś

Polecam tego pana. Szybko i sprawnie ! Towar dobrze spakowany! Marcyś jak dojdą Fineteille daj znać. Jeszcze bym prosił o ugięcie Firstcast FCS-S762UL na PW.

Dziękuję za miłe słowa.

Sam przebieram nogami w miejscu na nową dostawę :) ugięcie postaram się zrobić i wtedy pojawi się na forum.

Cześć. Masz jakąś swoją stronę?

Cześć

Właśnie siedzę i wklepuję magazyn.... lada tydzień będzie sklep stworzony. Będzie sporo rzeczy jak to w sklepach, ale z ciekawszych to oferta Major Crafta. Ta, którą mam u siebie oraz co ważniejsze ta, którą idzie zamówić :) Czekam też na dostawę do mnie i dystrybutora, żeby mieć aktualną ofertę.

Póki co zapraszam do składania pytań. 

No właśnie, ale chciałbym poczytać o tym co jest na miejscu i co jest do ściągnięcia w języku polskim

Witam czy ten avid jednoczęściowy do 5 gram 198 cm będzie odpowiedni pod gumy keitech 7 cm i inne 7 cm gumki na głowkach 4-8 gram?

No właśnie, ale chciałbym poczytać o tym co jest na miejscu i co jest do ściągnięcia w języku polskim

Nie wypada mi nic innego napisać jak cierpliwości. Mam plik z ofertą, ale tak jak napisałem - za kilka dni będzie dostawa i aktualizacja. Może się okazać, że część z tego co było już nie będzie aktualne. Szkoda czasu na to oraz wprowadzania innych w błąd :)

Witam czy ten avid jednoczęściowy do 5 gram 198 cm będzie odpowiedni pod gumy keitech 7 cm i inne 7 cm gumki na głowkach 4-8 gram?

Zdecydowana większość St Croixa radzie sobie z większymi ciężarami niż opis producenta, jednak w tym przypadku nie szalałbym. Wątpię żeby udało się podbić ok 10gr w sumie. Jeśli do jiga to raczej lekkiego a oprócz tego najbardziej ten kijek widzę przy twardych przynętach.

Cykniesz jakieś fotki ugięcia Basspary?

jak ona z dolnym cw?

od biedy machnie jakimś mikrym wobkiem od czasu do czasu?

Cykniesz jakieś fotki ugięcia Basspary?

jak ona z dolnym cw?

od biedy machnie jakimś mikrym wobkiem od czasu do czasu?

Postaram się :)

A co to mikrowobek? Kleniówka 2gr? To słabo :) To kijek o blanku 6-12lb :)

Ma być docelowo cięższą okoniówką, ale zastępczo mógłby pstrągowego 5 cm wobka rzucić...

Pomacham jutro na sklepie żeby odświeżyć wrażenia i dam znać :) 

Ja oczywiście nadal jestem zainteresowany tym MC, o którego pytałem jakiś czas temu na priv. Jak będzie dostępny daj znać

Ja oczywiście nadal jestem zainteresowany tym MC, o którego pytałem jakiś czas temu na priv. Jak będzie dostępny daj znać

Zamówiłem i powinien być z resztą w tym tygodniu :) 

Ma być docelowo cięższą okoniówką, ale zastępczo mógłby pstrągowego 5 cm wobka rzucić...

Pomachałem, powyginałem.... wystarczająco nie szybki żeby takiego wobka załadować według mnie :) 

Były Benkei oraz GOemotion ale w tej chwili nie mam. Zobaczymy czy przyjdą w tygodniu :) 

Marcyś a Twoja oferta będzie obejmowała same kijki,czy będzie inny sprzęt,typu przynęty,gumy,plecionki itp.?

Marcyś a Twoja oferta będzie obejmowała same kijki,czy będzie inny sprzęt,typu przynęty,gumy,plecionki itp.?

Z czasem będzie np keitech duel :)

Coś konkretnego potrzeba?

Kupiłem już jednego Majora od Marcina i planuję kolejne.

Polecam zakupy, naprawdę świetny kontakt, dobre ceny, no i wędki znakomite jakościowo, na komponentach niedostępnych na polskim rynku.

PS

Panowie, Majory jak najbardziej nadają się do jigowania i łowienia sandaczy, niech Was nie zmyli opis akcji regular-fast, to szybkie szczytowe kije.

Ooo... Go emotion Travel ? Będzie ?

A jakiej mocy? Ostatnio na liście widziałem jeszcze GEC-664M

a woblery?

Ugly ducklink, Cormoran, Lovec rapy, co się trafi w dobrej cenie :)

PS

Panowie, Majory jak najbardziej nadają się do jigowania i łowienia sandaczy, niech Was nie zmyli opis akcji regular-fast, to szybkie szczytowe kije.

Bardzo ważne info! 

• Create New...