Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
theslut

przepraszając warszawiaków

Recommended Posts

Trzeba posypać głowę popiołem jeżeli przyzwoici mieszkańcy naszej stolicy poczuli się urażony moim wpisem. Przepraszam, trochę mnie poniosło przy tej porannej kawie. Nie odbierajcie tego jako moje usprawiedliwienie, ale poprawia humor to, że warszawiaków też ponosi przy porannej kawie

https://wiadomosci.wp.pl/prezenter-wiadomosci-pokazuje-zdjecie-rozjechanego-trawnika-i-wywoluje-goraca-dyskusje-6228355182286977a

Miłego weekendu życzę. :)

Ja tam się nie gniewam bo nie ma znaczenia gdzie kto mieszka a wręcz zazdroszczę jak ktoś mieszka w głuszy i ma ciszę i spokój.

Co do Ziemca - rozjechała jakaś ciężarówka bo 2jne ślady.

Tam musiała być niezła kałuża - kiedyś na Puławskiej był wypadek jakieś audi czy golf wjechał na zalany pas ruchu przy Służewcu tak wolno jechał że mu silnik wyleciał i leżał kilkanaście metrów przed samochodem...

Jeśli ktoś jest bucem to jest i kropka. Nie ma znaczenie pochodzenie, wykształcenie itd.

Po prostu nie należy generalizować w ocenach ... i o to mi chodziło.

Dla mnie, temat zamknięty jak trzeba.

Jeśli ktoś jest bucem to jest i kropka. Nie ma znaczenie pochodzenie, wykształcenie itd.

(...)

Akurat jeśli ktoś jest "bucem", to ma kapitalne znaczenie, czy jest z Warszawy, czy z Krakowa ;)

Edited by chub norris

Trzeba posypać głowę popiołem jeżeli przyzwoici mieszkańcy naszej stolicy poczuli się urażony moim wpisem. Przepraszam, trochę mnie poniosło przy tej porannej kawie. Nie odbierajcie tego jako moje usprawiedliwienie, ale poprawia humor to, że warszawiaków też ponosi przy porannej kawie

https://wiadomosci.wp.pl/prezenter-wiadomosci-pokazuje-zdjecie-rozjechanego-trawnika-i-wywoluje-goraca-dyskusje-6228355182286977a

Miłego weekendu życzę. :)

Proszę na wszelki wypadek przeprosić jeszcze Warszawian, żeby nie było... ;)

A co z resztą polaków których notorycznie obrażasz w swoich pełnych pogardy postach?  Im nie należą się przeprosiny?

Akurat jeśli ktoś jest "bucem", to ma kapitalne znaczenie, czy jest z Warszawy, czy z Krakowa ;)

Z przykrością stwierdzę, że nie masz racji i właśnie takie zestawienie jest najbardziej niewłaściwe i niepotrzebne :(

Na pewno nie :P różnicę zdań, dżentelmeni wyjaśniają sobie na priv :) a nie produkują ... burzy   :D

Najciekawsze jest to,że najwięcej obciachu robią kukułki i mieszkańcy okolic Wawy.

Najciekawsze jest to,że najwięcej obciachu robią kukułki i mieszkańcy okolic Wawy.

A oszukiwanie kolegów nie prezeszkadza niektórym w pouczaniu innych?

Mieszkaniec okolic Warszawy czuje się wstrząśnięty i zmieszany :)

A co z resztą polaków których notorycznie obrażasz w swoich pełnych pogardy postach?  Im nie należą się przeprosiny?

Musi to objaw pedagogiki wstydu, sierocej choroby lub objaw braku miłości? Jak czujesz potrzebę, to możemy o tym porozmawiać. Ale nie trać nadziei, jutro też jest dzień.

A oszukiwanie kolegów nie prezeszkadza niektórym w pouczaniu innych?

Zamierzałem kupić 2 wędki i 2 kołowrotki,Ale kij mikado sprzedałeś mimo rezerwacji to szkoda nawet pisać.
Pyskować to baby lubią,facet może najwyżej sprać po pysku.

Zamierzałem kupić 2 wędki i 2 kołowrotki,Ale kij mikado sprzedałeś mimo rezerwacji to szkoda nawet pisać.
Pyskować to baby lubią,facet może najwyżej sprać po pysku.

z przyjemnością... przy najbliższej okazji.

@theslut, Ty już lepiej nikogo nie przepraszaj, bo w wyniku przeprosin dojdzie do rękoczynów ... :huh:

Musi to objaw pedagogiki wstydu, sierocej choroby lub objaw braku miłości? Jak czujesz potrzebę, to możemy o tym porozmawiać. Ale nie trać nadziei, jutro też jest dzień.

Słabe jak reszta Twoich wypocin.

Mieszkaniec okolic Warszawy czuje się wstrząśnięty i zmieszany :)

Jak nie robi obciachu to nie ma najmniejszego powodu.
Kiedyś połowę roku spędzałem na deskach w górach,a drugą na deskach nad morzem...trochę się naoglądałem.

A może by tak zablokować ten idiotyczny wątek, albo lepiej ... skasować?

A może by tak zablokować ten idiotyczny wątek, albo lepiej ... skasować?

dokładnie bo jeszcze z jedna strona i do tupolewa dojdziemy hehe

No żesz k... u mnie słońce świeci, pszczoła z ula wylatuje, sikorki już tak bez entuzjazmu zaglądają do karmnika za słonecznikiem.......

Mam na południu już wiosnę, a co u Was w stolicy dalej zima?

Po wpisach sądzę, że chyba tak, bo nie podejrzewam że siedzicie na pewnej części ciała i jakieś dziwne rozważania i dysputy prowadzicie........

Pozdrawiam z wiosennego wiejskiego południa Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...