theslut 373 Report post Posted March 10, 2018 Trzeba posypać głowę popiołem jeżeli przyzwoici mieszkańcy naszej stolicy poczuli się urażony moim wpisem. Przepraszam, trochę mnie poniosło przy tej porannej kawie. Nie odbierajcie tego jako moje usprawiedliwienie, ale poprawia humor to, że warszawiaków też ponosi przy porannej kawie https://wiadomosci.wp.pl/prezenter-wiadomosci-pokazuje-zdjecie-rozjechanego-trawnika-i-wywoluje-goraca-dyskusje-6228355182286977a Miłego weekendu życzę. :) Share this post Link to post Share on other sites
turkucpodjadek 820 Report post Posted March 10, 2018 Ja tam się nie gniewam bo nie ma znaczenia gdzie kto mieszka a wręcz zazdroszczę jak ktoś mieszka w głuszy i ma ciszę i spokój. Co do Ziemca - rozjechała jakaś ciężarówka bo 2jne ślady. Tam musiała być niezła kałuża - kiedyś na Puławskiej był wypadek jakieś audi czy golf wjechał na zalany pas ruchu przy Służewcu tak wolno jechał że mu silnik wyleciał i leżał kilkanaście metrów przed samochodem... Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted March 10, 2018 Jeśli ktoś jest bucem to jest i kropka. Nie ma znaczenie pochodzenie, wykształcenie itd. Po prostu nie należy generalizować w ocenach ... i o to mi chodziło. Dla mnie, temat zamknięty jak trzeba. Share this post Link to post Share on other sites
Marvin 998 Report post Posted March 10, 2018 (edited) Jeśli ktoś jest bucem to jest i kropka. Nie ma znaczenie pochodzenie, wykształcenie itd. (...) Akurat jeśli ktoś jest "bucem", to ma kapitalne znaczenie, czy jest z Warszawy, czy z Krakowa ;) Edited March 10, 2018 by chub norris Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted March 10, 2018 Ktoś rozjechał Ziemca ciężarówką? Share this post Link to post Share on other sites
Fossegrim 624 Report post Posted March 10, 2018 Trzeba posypać głowę popiołem jeżeli przyzwoici mieszkańcy naszej stolicy poczuli się urażony moim wpisem. Przepraszam, trochę mnie poniosło przy tej porannej kawie. Nie odbierajcie tego jako moje usprawiedliwienie, ale poprawia humor to, że warszawiaków też ponosi przy porannej kawie https://wiadomosci.wp.pl/prezenter-wiadomosci-pokazuje-zdjecie-rozjechanego-trawnika-i-wywoluje-goraca-dyskusje-6228355182286977a Miłego weekendu życzę. :) Proszę na wszelki wypadek przeprosić jeszcze Warszawian, żeby nie było... ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pickerel 1,113 Report post Posted March 10, 2018 A co z resztą polaków których notorycznie obrażasz w swoich pełnych pogardy postach? Im nie należą się przeprosiny? Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted March 10, 2018 Akurat jeśli ktoś jest "bucem", to ma kapitalne znaczenie, czy jest z Warszawy, czy z Krakowa ;) Z przykrością stwierdzę, że nie masz racji i właśnie takie zestawienie jest najbardziej niewłaściwe i niepotrzebne :( Share this post Link to post Share on other sites
cyprys19 7,883 Report post Posted March 10, 2018 Zaraz się pokłócicie o "przeprosiny" ha ....ha... :blink: :D :D Share this post Link to post Share on other sites
BOB 18,974 Report post Posted March 10, 2018 Na pewno nie :P różnicę zdań, dżentelmeni wyjaśniają sobie na priv :) a nie produkują ... burzy :D Share this post Link to post Share on other sites
darek1 724 Report post Posted March 10, 2018 Najciekawsze jest to,że najwięcej obciachu robią kukułki i mieszkańcy okolic Wawy. Share this post Link to post Share on other sites
olo86 2,073 Report post Posted March 10, 2018 Najciekawsze jest to,że najwięcej obciachu robią kukułki i mieszkańcy okolic Wawy. A oszukiwanie kolegów nie prezeszkadza niektórym w pouczaniu innych? Share this post Link to post Share on other sites
fonix 737 Report post Posted March 10, 2018 Mieszkaniec okolic Warszawy czuje się wstrząśnięty i zmieszany :) Share this post Link to post Share on other sites
theslut 373 Report post Posted March 10, 2018 A co z resztą polaków których notorycznie obrażasz w swoich pełnych pogardy postach? Im nie należą się przeprosiny? Musi to objaw pedagogiki wstydu, sierocej choroby lub objaw braku miłości? Jak czujesz potrzebę, to możemy o tym porozmawiać. Ale nie trać nadziei, jutro też jest dzień. Share this post Link to post Share on other sites
darek1 724 Report post Posted March 10, 2018 A oszukiwanie kolegów nie prezeszkadza niektórym w pouczaniu innych? Zamierzałem kupić 2 wędki i 2 kołowrotki,Ale kij mikado sprzedałeś mimo rezerwacji to szkoda nawet pisać. Pyskować to baby lubią,facet może najwyżej sprać po pysku. Share this post Link to post Share on other sites
olo86 2,073 Report post Posted March 10, 2018 Zamierzałem kupić 2 wędki i 2 kołowrotki,Ale kij mikado sprzedałeś mimo rezerwacji to szkoda nawet pisać. Pyskować to baby lubią,facet może najwyżej sprać po pysku. z przyjemnością... przy najbliższej okazji. Share this post Link to post Share on other sites
Jeziorm 1 294 Report post Posted March 10, 2018 Hahaha.ale jaja...doslownie kilka wpisow a akcje wychodzą coraz lepsze...moze takie trudne sprawy nakrecic na jerkbait.pl Share this post Link to post Share on other sites
slawek_2348 2,635 Report post Posted March 10, 2018 @theslut, Ty już lepiej nikogo nie przepraszaj, bo w wyniku przeprosin dojdzie do rękoczynów ... :huh: Share this post Link to post Share on other sites
Pickerel 1,113 Report post Posted March 10, 2018 Musi to objaw pedagogiki wstydu, sierocej choroby lub objaw braku miłości? Jak czujesz potrzebę, to możemy o tym porozmawiać. Ale nie trać nadziei, jutro też jest dzień. Słabe jak reszta Twoich wypocin. Share this post Link to post Share on other sites
darek1 724 Report post Posted March 10, 2018 Mieszkaniec okolic Warszawy czuje się wstrząśnięty i zmieszany :) Jak nie robi obciachu to nie ma najmniejszego powodu. Kiedyś połowę roku spędzałem na deskach w górach,a drugą na deskach nad morzem...trochę się naoglądałem. Share this post Link to post Share on other sites
theslut 373 Report post Posted March 11, 2018 Słabe jak reszta Twoich wypocin. No przecież z armaty do muchy nie będę strzelał. Miłej niedzieli życzę. :) Share this post Link to post Share on other sites
pixel 22 Report post Posted March 11, 2018 Lepsze jak Jerry Springer Show :D Share this post Link to post Share on other sites
Fatso 579 Report post Posted March 11, 2018 A może by tak zablokować ten idiotyczny wątek, albo lepiej ... skasować? Share this post Link to post Share on other sites
turkucpodjadek 820 Report post Posted March 11, 2018 A może by tak zablokować ten idiotyczny wątek, albo lepiej ... skasować? dokładnie bo jeszcze z jedna strona i do tupolewa dojdziemy hehe Share this post Link to post Share on other sites
Jozi 3,478 Report post Posted March 11, 2018 No żesz k... u mnie słońce świeci, pszczoła z ula wylatuje, sikorki już tak bez entuzjazmu zaglądają do karmnika za słonecznikiem....... Mam na południu już wiosnę, a co u Was w stolicy dalej zima? Po wpisach sądzę, że chyba tak, bo nie podejrzewam że siedzicie na pewnej części ciała i jakieś dziwne rozważania i dysputy prowadzicie........ Pozdrawiam z wiosennego wiejskiego południa Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites