Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Sign in to follow this  
Małkociniak

Usunięte ogłoszenia z działu sprzedam

Recommended Posts

Z nie zrozumiałych dla mnie względów zostało dwa razy usunięte ogłoszenie oferty sprzedaż. Może tak szanowny admin pofatygował by się i napisał z jakiego powodu usuwa ogłoszenie. 

Treść mu się nie podobała, fotki były nie wyraźne, naruszyłem regulamin, jeśli tak to czym, czy wstał lewą nogą ?

Proszę o przywrócenie  w dziale sprzedam ogłoszenia: Sprzedam Multika Johncoo 200

Edited by Małkociniak

Z nie zrozumiałych dla mnie względów zostało dwa razy usunięte ogłoszenie oferty sprzedaż. Może tak szanowny admin pofatygował by się i napisał z jakiego powodu usuwa ogłoszenie. 

Treść mu się nie podobała, fotki były nie wyraźne, naruszyłem regulamin, jeśli tak to czym, czy wstał lewą nogą ?

Proszę o przywrócenie  w dziale sprzedam ogłoszenia: Sprzedam Multika Johncoo 200

Może Szanowny kolega zapozna się dokładnie z regulaminem i ostrzeżeniem jakie otrzymał.

Multiplikator jest wystawiony na giełdzie w ogłoszeniu z 31.01.2018, więc ponowne wystawienie (nie tylko zresztą tego bo i wędka była wystawiona) jest złamaniem regulaminu.

7. Ogłaszający ma możliwość edycji ogłoszenia przez 60 minut od publikacji, później jest to zablokowane. Aktualizacja / zmiana treści ogłoszenia następuje wyłącznie poprzez dodanie nowego postu przez ogłaszającego. Zakazane są wszelkie próby obchodzenia zasad aktualizacji ogłoszeń, w szczególności poprzez wielokrotne wystawianie tego samego towaru na sprzedaż/ wymianę. Ogłoszenie wystawiane jest na okres 15 dni i po tym okresie sprzedający może wystawić przedmiot ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Create New...