Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Żbiku

Nanga Parbat...

Recommended Posts

Oj boli oderwanie od korytka ;)

Jak nie znasz to nie oceniaj mojej sytuacji. Ani ja ani z tego co wiem nikt z mojej rodziny nie korzystał z "korytka" . Natomiast teraz coraz więcej widać takich i kwik wokół się rozchodzi.

To nie jest atak na Twoją osobę , po co te wtrącenia o latach rządów , zgliszczach itp? Mielismy wybory , dana opcja je wygrała więc rządzi przez określony czas , będą kolejne i to bedzie czas na zmiany jeżeli ktoś takich oczekuje.
Poza tym to nie jest temat na polityczne rozważania , szanujmy się nawzajem

Szkoda człowieka, jak każdego.
W takich przypadkach widać jednak, że są równi i równiejsi. Tu zginął pasjonata. Jak pod lodem utonie wędkarz, to zginie nieodpowiedzialny bałwan... Jak utoną myśliwi polujący na kaczki, to dobrze im tak, pieprzonym sadystom... itd. itp. ...
A mi ich wszystkich jednakowo szkoda, i szkoda mi ich bliskich, którzy często zostają bez środków do życia. Z tym, że jak już wspomniano niektórzy mają szansę na rentę od państwa, a dzieci wędkarzy i myśliwych raczej nie.
Ale tak już ten świat jest zbudowany, niektóre pasje są bardziej nobliwe niż inne.
A może ja po prostu tego nie rozumiem. Może zwyczajnie bałbym się tak ryzykować, bo za bardzo zależy mi na rodzinie... i sobie.

To nie jest atak na Twoją osobę , po co te wtrącenia o latach rządów , zgliszczach itp? Mielismy wybory , dana opcja je wygrała więc rządzi przez określony czas , będą kolejne i to bedzie czas na zmiany jeżeli ktoś takich oczekuje.
Poza tym to nie jest temat na polityczne rozważania , szanujmy się nawzajem

Zobacz kto to rozpoczął. Nie ja.

Edited by godski

Z każdym wpisem widać, że pomimo prawie wiosennej aury, zima daje się we znaki większości użytkowników :clappinghands:

No
No wolę moją pełną profeskę, jak Twoje "jakoś to będzìe", po którym ósmy rok już idzie jak kraj do kupy pozbierać się nie może.

Szkoda człowieka, jak każdego.
W takich przypadkach widać jednak, że są równi i równiejsi. Tu zginął pasjonata. Jak pod lodem utonie wędkarz, to zginie nieodpowiedzialny bałwan... Jak utoną myśliwi polujący na kaczki, to dobrze im tak, pieprzonym sadystom... itd. itp. ...
A mi ich wszystkich jednakowo szkoda, i szkoda mi ich bliskich, którzy często zostają bez środków do życia. Z tym, że jak już wspomniano niektórzy mają szansę na rentę od państwa, a dzieci wędkarzy i myśliwych raczej nie.
Ale tak już ten świat jest zbudowany, niektóre pasje są bardziej nobliwe niż inne.
A może ja po prostu tego nie rozumiem. Może zwyczajnie bałbym się tak ryzykować, bo za bardzo zależy mi na rodzinie... i sobie.

Ci ludzie dokonują czegoś, co uda się tylko nielicznym na świecie i sa to wyjątkowe wyczyny zasługujące na miano bohaterskich.

Tak jest w sumie w każdej dziedzinie życia.

Złów i wyjmij "wieloryba" na wędzisko, to także zostaniesz bohaterem. 

Jest wiele dyscyplin sportu w których setki ludzi co dzień ryzykuje życiem. 

Dla jednego najważniejsza jest rodzina, dla drugiego osiągnięcie życiowego celu niekoniecznie jest związane z rodziną,  nie można nikomu odbierać prawa wyboru.

Nie wszyscy ludzie kierują się rozsądnkiem i wyrachowaniem, bo gdyby tak było to wiele rzeczy, które tak elektryzują nie miałoby miejsca w rzeczywistości.

Zobacz kto to rozpoczął. Nie ja.

No to zobaczmy kto rozpoczął polityczną dysputę w tym wątku:

No
No wolę moją pełną profeskę, jak Twoje "jakoś to będzìe", po którym ósmy rok już idzie jak kraj do kupy pozbierać się nie może.

Po następnych ośmiu nie będzie już czego zbierać.

"Kto sieje wiatr ten zbiera burzę".

Czas gasić światło w tym smutnym i trudnym wątku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...