Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
Artek

Kara z wstęp do lasu.

Recommended Posts

Cóż na szczęście gw bankrutuje i już niedługo będzie nas raczyć podobnymi sensacjami :) Ludzie zaczynają coraz lepiej zdawać sobie sprawę jakiego typu to źródło i czyja kasa opłaca artykuły :)

Cóż na szczęście gw bankrutuje i już niedługo będzie nas raczyć podobnymi sensacjami :) Ludzie zaczynają coraz lepiej zdawać sobie sprawę jakiego typu to źródło i czyja kasa opłaca artykuły :)

Taa, trzeba zrobić miejsce dla "Der Stürmer" w narodowym wydaniu.

A co to ma wspólnego z tematem że jedni bankrutują a Karnowscy, Semka i reszta rośnie? Odnieś się do tematu a nie sensacji znów szukasz.

A to ma tyle wspólnego z tematem, że jeśli się podaje jako żródło notorycznego kłamcę, to należy o tym uprzedzić, [co zostało zresztą uczynione], ponieważ prawdopodobieństwo istnienia prawdy w tym artykule jest bliskie zeru.

Tylko „ekolodzy” są zdrowi :D

Nie, też są pewnie wśród nich chorzy ludzie ale zakładam że nie więcej niż w PZŁ.

A to ma tyle wspólnego z tematem, że jeśli się podaje jako żródło notorycznego kłamcę, to należy o tym uprzedzić, [co zostało zresztą uczynione], ponieważ prawdopodobieństwo istnienia prawdy w tym artykule jest bliskie zeru.

Tzn. co jest nieprawdą? To że burmistrz złożył zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa do prokuratury ???? Przecież to suchy fakt który będzie pewnie pominięty przez te "jedynie słuszne" media.

Zobaczymy czy wyrok sądu też będą tak chętnie publikować :) A założenia mam zgoła odwrotne :)

GW to mniej więcej tak samo dobre źródło informacji jak TVN. Cała prawda całą dobę. Buhaha .... Takie nasze Fake news. Edited by Pickerel

Ta najlepsze "źródła" to TVP Trwam Nasz dziennik i inne tym podobne wiarygodne źródła informacji a reszta to kłamcy Edited by Karas06

Taka sytuacja.
Na S8 kierowca wiózł koparkę na niskopodwoziówce. Na jednym z wiaduktów zaczepiła i spadła ...
Media w moment się zleciały jakby mieli cynk że coś takiego się stanie...
Kierowce, logistyka i spedycje zrównali z ziemią i błotem że źle zabezpieczone , źle zaplanowane itd.....news poszedł w świat...
Okazało się że nie zawinił ani kierowca, ani logistyk ....a drogowcy! Wiadukt na mapach był 40cm wyższy niż w rzeczywistości.....bo im się za płytko wykopało i źle obliczyło....
Mineło już ze 4 lata...myślicie że było jakieś sprostowanie?....zero!
Rzetelna informacja się nie sprzedaje i tyle....
Ps. Wiele osób nie potrafi już myśleć samodzielnie i ślepo wierzy w to co pokażą w TV...bez względu której! Edited by przemo_w

Kolego bo każdy wierzy w to co mu wygodnie i odpowiada jego poglądom

Przynajmniej dzisiaj propaganda jest po jednej jak i drugiej stronie co daje względną równowagę a prawda leży gdzieś po środku. Poprzednio syf lał się zawsze na tych samych a prawdy praktycznie nie było...

Telewizor nigdy nie powinien myśleć za człowieka.

I chyba tyle wystarczy.
Może zajmiemy się doniesieniami z naszego światka?
Typu : ratowali kilku wędkarzy z kry lodowej?
Bo na te newsy nikt nie reaguje...znaczy że to normalne?
Tytułowy temat to jak dla mnie @Raffaello zakończył wklejką oświdczenia PZŁ i już wszyscy wiemy / powinniśmy wiedzieć jak to jest z tym zakazem.... Edited by przemo_w

Ta najlepsze "źródła" to TVP Trwam Nasz dziennik i inne tym podobne wiarygodne źródła informacji a reszta to kłamcy ludzie miejcie litość proszę i idźcie na ryby albo zalużcie klub "Ojca T.R "i tam swoje przemyślenia możecie pisać.

Nie bardzo rozumiem po co w to wciągasz Ojca R. I TVP ale skoro już tak robisz to może chociaż przez chwilę zastanów się w czyim interesie działa taka GW i kto jest głównym sponsorem spółki Agora. Jeśli nadal uważasz że TVP jest tak samo szkodliwe jak w/w to nie mamy o czym rozmawiać.

A prawda jest taka jak napisał kolega @theslut, że grupa 0.3% populacji ludności kraju zawłaszcza przestrzeń publiczną 99.7% ludności kraju. Czy to jest normalne ?

Stąd ten bunt. 

Czy wędkarz ma prawo wygonić z wody kapiących się, czy plażowiczów. ?

Edited by Małkociniak

Jeśli nadal uważasz że TVP jest tak samo szkodliwe jak w/w to nie mamy o czym rozmawiać.

To nie było do mnie ale uważam że TVP jest bardziej szkodliwa bo za publiczne pieniądze zakłamuje obraz rzeczywistośći i nie chodzi tylko o czerwone paski w TVP info.

Propaganda jest taka że Goebbels i Urban razem wzięci się chowają. Przykłady w kazdym programie mozna mnozyć.

Skoro tak uważam to  nie mamy o czym rozmawiać według Ciebie. Jeszcze chwila i będzie dominował jeden słuszny i niepodważalny kierunek jak u Kima. A reszta do lochów.

Jak widzę, emocje zaczynają grać główną rolę, temat przewodni wątku po wyjaśnieniach PZŁ stracił aktualność, posty zaczynają się ocierać o bieżącą politykę... Mnóstwo argumentów przemawia za zakończeniem wątku.

Apeluję o rozsądek. Szkoda otrzymywać punkty za naruszenia regulaminu w tak błahym temacie. Naprawdę, nie warto...

Ale wybór zależy od każdego z Was. I nie miejcie pretensji, że nie ostrzegałem.

BOB1 - idziesz!!  :D  :D 

Czemu to w brata oku źdźbło widzicie, a belki w swoim nie dostrzegacie.. :)  W 2017 na Sulejowie i wielokrotnie wcześniej policja i organizatorzy mP wędkarskiego świata przeganiali z sektorów kogo tylko chcieli.. Na lądzie jest tak samo..

A prawda jest taka jak napisał kolega @theslut, że grupa 0.3% populacji ludności kraju zawłaszcza przestrzeń publiczną 99.7% ludności kraju. Czy to jest normalne ?
Stąd ten bunt.
Czy wędkarz ma prawo wygonić z wody kapiących się, czy plażowiczów. ?

Żaden ! Myśliwy -mi i moim znajmym nic nie zawłaszcza i takich osób jak my jest dużo ...więc to 99.7 % traktuje jak z czterech liter wzięte wyliczenia....
@Małkociniak czemu próbujesz np mnie wciągnąć w ten bunt? Skoro ja nie mam nic przeciwko myśliwym....i sam myśliwym nie jestem.
@SOB bardzo dobry przykład. W imię Indywidualnych Mistrzostw wędkarzy wygonili wszystkich..... Edited by przemo_w

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...