Alexspin 4,667 Report post Posted January 3, 2018 (edited) krzysztof1983 krzysztof1983 Forumowicz +Forumowicze 157 postów Lokalizacjagorzow wlkp Imię:krzysztof Nazwisko:kubasik Napisano dziś, 07:58 Wczoraj tradycyjnie wyjazd nad dolną Odrę okolice Szczecina i troszkę gryzly sandaczyki..ogólnie zlowionych 7sztuk w tym 70cm,67cmi63cm a wiec dzień zaliczony na plus Skandaliczne!!! :angry: Edited January 3, 2018 by Alexspin Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 3, 2018 Z tego co widzę , to okres ochronnym w tamtym regionie zaczyna się od 1 marca, więc w czym problem? Share this post Link to post Share on other sites
Wojciech_B 540 Report post Posted January 3, 2018 Bez gównoburzy :) Można łowić na wodach morskich Share this post Link to post Share on other sites
fish28 3,805 Report post Posted January 3, 2018 Tak że teraz grzecznie przeproś kolegę i poproś moda o usunięcie tego tematu Share this post Link to post Share on other sites
no name 1,081 Report post Posted January 3, 2018 I to szybko zanim więcej ludzi to zobaczy bo chyba kogoś obraziłaś... Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 4,667 Report post Posted January 3, 2018 (edited) Serdecznie przepraszam, nie zauważyłem, że w O/Szczecin jest odstępstwo. Temat do skasowania. Przepraszam Krzysztofie, zasugerowałem się tym, że Twoja lokalizacja to Gorzów. :( Żebyś tak jeszcze przy okazji nie łamał Regulaminu Forum... Zwracam uwagę, że pisanie w kolorze czerwonym przeznaczone jest wyłącznie dla Administratora. Teraz jeszcze Remka przeproś... B) PS. twój wpis edytowałem, zmieniłem na kolor czarny Edited January 3, 2018 by Jano Share this post Link to post Share on other sites
M a r a s 953 Report post Posted January 3, 2018 W sumie "trzy wody" na tej Odrze mamy w Szczecinie . PZW, SUM i Spółdzielni Regalica. Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 4,667 Report post Posted January 3, 2018 (edited) Serdecznie przepraszam, nie zauważyłem, że w O/Szczecin jest odstępstwo. Temat do skasowania. Przepraszam Krzysztofie, zasugerowałem się tym, że Twoja lokalizacja to Gorzów. :( Żebyś tak jeszcze przy okazji nie łamał Regulaminu Forum... Zwracam uwagę, że pisanie w kolorze czerwonym przeznaczone jest wyłącznie dla Administratora. Teraz jeszcze Remka przeproś... B) PS. twój wpis edytowałem, zmieniłem na kolor czarny Przepraszam Wszystkich!!! PS Chciałem na kolorowo wyrazić jak bardzo się zarumieniłem ze wstydu... :( Edited January 3, 2018 by Alexspin Share this post Link to post Share on other sites