Jump to content
jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing
spitek

Oszust na olx

Recommended Posts

Uwaga na gościa z loginem TD z Golubia Dobrzynia ,oferuje okazje wszystko po 50 pln niemalże,konger streeto zdjęcia z allegro nawet , kołowrotek tournament

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Kolego Olx jest dla ludzi, ale z rozumem...

Odbiór osobisty a jeśli już wysyłką to tylko z możliwością sprawdzenia przedmiotu. Opcja sprawdzenia przed zapłata kurierowi to max 10zl a śpisz spokojnie.

Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Edited by mathew.stepnicki

Tak dla jasności to nic od niego nie kupiłem

Uwaga na gościa z loginem TD z Golubia Dobrzynia ,oferuje okazje wszystko po 50 pln niemalże,konger streeto zdjęcia z allegro nawet , kołowrotek tournament

Tak dla jasności to nic od niego nie kupiłem

To skąd wiesz ze oszust? Bo tanio wystawia rzeczy?

To skąd wiesz ze oszust? Bo tanio wystawia rzeczy?

Jak ktoś ma rzeczy które kosztują po 400 za pięć dych i do tego zdjęcia z allegro ,a po wiadomości że odebrał bym osobiście milczy ,to wydaje mi się dosyć wskazówek

Jak ktoś ma rzeczy które kosztują po 400 za pięć dych i do tego zdjęcia z allegro ,a po wiadomości że odebrał bym osobiście milczy ,to wydaje mi się dosyć wskazówek

https://www.olx.pl/oferta/wedki-CID767-IDqRBWP.html to link

Jak ktoś jednoznacznie twierdzi, że inna osoba jest oszustem tylko dlatego, że wystawia sprzęt w atrakcyjnych cenach to wydaje mi się dosyć wskazówek do postawienia zarzutu pomówienia :)

Jak ktoś jednoznacznie twierdzi, że inna osoba jest oszustem tylko dlatego, że wystawia sprzęt w atrakcyjnych cenach to wydaje mi się dosyć wskazówek do postawienia zarzutu pomówienia :)

W takim razie życzę udanych zakupów

W takim razie życzę udanych zakupów

Chociaż pewnie masz trochę racji

Ja nie muszę się tam obkupywać bo większość potrzebnych rzeczy mam, albo sobie zrobię :) Chodzi bardziej o wylewanie wiadra gnoju bo Ci się coś wydaje. Dla przykładu mi się wydaje, że jesteś kretynem bo sam sobie podstawiasz nogę pomawiając inną osobę o przestępstwo i jeszcze to dokumentując na dużych ogólnopolskich forach :clappinghands:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...