spitek 23 Report post Posted December 17, 2017 Uwaga na gościa z loginem TD z Golubia Dobrzynia ,oferuje okazje wszystko po 50 pln niemalże,konger streeto zdjęcia z allegro nawet , kołowrotek tournament Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
mathew.stepnicki 252 Report post Posted December 17, 2017 (edited) Kolego Olx jest dla ludzi, ale z rozumem... Odbiór osobisty a jeśli już wysyłką to tylko z możliwością sprawdzenia przedmiotu. Opcja sprawdzenia przed zapłata kurierowi to max 10zl a śpisz spokojnie. Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka Edited December 17, 2017 by mathew.stepnicki Share this post Link to post Share on other sites
spitek 23 Report post Posted December 17, 2017 Tak dla jasności to nic od niego nie kupiłem Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Żbiku 3,636 Report post Posted December 17, 2017 Uwaga na gościa z loginem TD z Golubia Dobrzynia ,oferuje okazje wszystko po 50 pln niemalże,konger streeto zdjęcia z allegro nawet , kołowrotek tournament Tak dla jasności to nic od niego nie kupiłem To skąd wiesz ze oszust? Bo tanio wystawia rzeczy? Share this post Link to post Share on other sites
Alexspin 4,667 Report post Posted December 18, 2017 http://www.forum.wedkarska-tuba.pl/topic/2646-oszust-na-olx/?hl=oszust Share this post Link to post Share on other sites
spitek 23 Report post Posted December 18, 2017 To skąd wiesz ze oszust? Bo tanio wystawia rzeczy?Jak ktoś ma rzeczy które kosztują po 400 za pięć dych i do tego zdjęcia z allegro ,a po wiadomości że odebrał bym osobiście milczy ,to wydaje mi się dosyć wskazówek Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
spitek 23 Report post Posted December 18, 2017 Jak ktoś ma rzeczy które kosztują po 400 za pięć dych i do tego zdjęcia z allegro ,a po wiadomości że odebrał bym osobiście milczy ,to wydaje mi się dosyć wskazówek Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalkahttps://www.olx.pl/oferta/wedki-CID767-IDqRBWP.html to link Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted December 18, 2017 Jak ktoś ma rzeczy które kosztują po 400 za pięć dych i do tego zdjęcia z allegro ,a po wiadomości że odebrał bym osobiście milczy ,to wydaje mi się dosyć wskazówek Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Jak ktoś jednoznacznie twierdzi, że inna osoba jest oszustem tylko dlatego, że wystawia sprzęt w atrakcyjnych cenach to wydaje mi się dosyć wskazówek do postawienia zarzutu pomówienia :) Share this post Link to post Share on other sites
spitek 23 Report post Posted December 18, 2017 Jak ktoś jednoznacznie twierdzi, że inna osoba jest oszustem tylko dlatego, że wystawia sprzęt w atrakcyjnych cenach to wydaje mi się dosyć wskazówek do postawienia zarzutu pomówienia :)W takim razie życzę udanych zakupów Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
spitek 23 Report post Posted December 18, 2017 W takim razie życzę udanych zakupów Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu TapatalkaChociaż pewnie masz trochę racji Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
Hesher 7,835 Report post Posted December 18, 2017 Ja nie muszę się tam obkupywać bo większość potrzebnych rzeczy mam, albo sobie zrobię :) Chodzi bardziej o wylewanie wiadra gnoju bo Ci się coś wydaje. Dla przykładu mi się wydaje, że jesteś kretynem bo sam sobie podstawiasz nogę pomawiając inną osobę o przestępstwo i jeszcze to dokumentując na dużych ogólnopolskich forach :clappinghands: Share this post Link to post Share on other sites