Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted July 4, 2018 Dyplomowani Krętacze, he, he ;) :D Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted July 4, 2018 Dyplomowani Krętacze, he, he ;) :D Ciebie też to czeka . :D Share this post Link to post Share on other sites
Janusz Wałaszewski 3,149 Report post Posted July 4, 2018 No nie wiem, nie wiem - w końcu dwa ostatnie stepy zrobiłem grubo po terminie ;) Share this post Link to post Share on other sites
Pisarz.......ewski Piotr 12,062 Report post Posted July 5, 2018 (edited) No nie wiem, nie wiem - w końcu dwa ostatnie stepy zrobiłem grubo po terminie ;) Każdy step zrobiony Dyplom zaliczony :D Grubo po terminie Ale i tak Cię nie minie. ;) Edited July 5, 2018 by Pisarz.......ewski Piotr Share this post Link to post Share on other sites
Grzegorz78 688 Report post Posted July 7, 2018 Ja również chciałbym bardzo podziękować organizatorom Szkółki za ich czas, trud i środki jakie poświęcili organizacji tego przedsięwzięcia[emoji122] Dodatkowo dziękuję Joannie i Mirkowi za Dyplom i prezenty[emoji106] Pozdrawiam Grzegorz Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites