Panek 915 Report post Posted March 14, 2008 wypasiony może Ty nie chodź do ,,budy tylko siedź nad woblerkami, a za góra rok zostaniesz milionerem Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 14, 2008 Jeszcze przemęcze do czerwca a potem jestem wooolny jak ptak.... i wtedy bedzie wytwórnia made by Oleix Share this post Link to post Share on other sites
fishbartek1 317 Report post Posted March 15, 2008 witam widze pikne rekodzieła też czasem coś strugne wiec sie pochwale Share this post Link to post Share on other sites
Lanio 0 Report post Posted March 15, 2008 Fajniutka gromadka Share this post Link to post Share on other sites
Jarokowal 1 Report post Posted March 15, 2008 [quote]dzisiaj robie muche i pajączka krzyżaka A co bedZie dalej... moze tak jak to kolega na moim forum napisał... perkoz sdr... na sumy i szczupaki [/quote] czym Ty to lakierujesz? trzynastego pomysł czternastego gotowy i zaraz na allegro ... błyskawica Faktem jest, że pająk pierwsza klasa, najlepiej powiesić go na ścianę, ... tyle że tam zaraz ktoś go zatłucze Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 15, 2008 Hehehe Jarek trzeba na wedeczke uzbierac Dzisiaj robie pasikonika zielonego ale fotek juz nie bedzie... z niektórych powodów... Ale przynety te sa skuteczne i dośc wytrzymałe przez całe zeszłe lato biegałem z takimi wytworami hahaha i dawały radę... klenie,jazie,wzdręgi i inne ryby na nich siadały raz karpik tez był na wedce... Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 15, 2008 A ja skończyłem gumo-woblera okoniowego Zastanawiam się nad sterem, ale najpierw sprawdzę jak pracuje bez steru. ( 4,5cm od korpusu woblera do końca korpusu gumy ) Share this post Link to post Share on other sites
FISH 29 Report post Posted March 15, 2008 Bez dolnej kotwcy może być rewelacyjny na zarośnięte łowiska Mam coś podobnego na warsztacie Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 15, 2008 No może i tak - kiedyś miałem takie kupne cudaki - były średnio skuteczne, zwykły wobler był łowniejszy, ale nie zaszkodzi mieć takiego czegoś w pudełeczku - może własnej produkcji będzie lepszy Share this post Link to post Share on other sites
Tomek_N 9 Report post Posted March 15, 2008 No gratuluje Macku. Prawie jak Imakatsu Super Killer Bill Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 17, 2008 [quote]Możesz zrobic młodego Bobra,napewno na sumka w granicach 70-80kg bedzie dobrym wabikiem [/quote] to byłby hit! Share this post Link to post Share on other sites
joker 5,503 Report post Posted March 17, 2008 Oleix, rozwaliłeś mnie tą ryjówką. Pewnie ci, co jeżdżą na lenoki i tajmnienie, zaraz zaczną u ciebie zamawiać woblery, a jak zrobisz susła lub wiewiórkę, to już na 100%. Share this post Link to post Share on other sites
pawel79 105 Report post Posted March 17, 2008 To moja kolekcja. Mam nadzieję że się sprawdzi na mojej ukochanej Odrze. Pozdrawiam wszystkich dłubaczy. Share this post Link to post Share on other sites
pawel79 105 Report post Posted March 17, 2008 Moje kolekcja Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 17, 2008 [quote]Oleix, rozwaliłeś mnie tą ryjówką. Pewnie ci, co jeżdżą na lenoki i tajmnienie, zaraz zaczną u ciebie zamawiać woblery, a jak zrobisz susła lub wiewiórkę, to już na 100%. [/quote] Niech zamawiaja hehehe kasa sie przyda... a zrobić wiewiórke czy takiego susła to chwilka Ciekawe czy było by to dobre... Share this post Link to post Share on other sites
Włóczykij 177 Report post Posted March 17, 2008 [quote]Oleix, rozwaliłeś mnie tą ryjówką. Pewnie ci, co jeżdżą na lenoki i tajmnienie, zaraz zaczną u ciebie zamawiać woblery, a jak zrobisz susła lub wiewiórkę, to już na 100%. [/quote] Niech zamawiaja hehehe kasa sie przyda... a zrobić wiewiórke czy takiego susła to chwilka Ciekawe czy było by to dobre... [/quote] Obczaj to http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=17&t=Mongolia/Mand %BFuria_2006_-_W_zakazanej_strefie http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=13&t=Mongolia_2006 _-_P%B3yn%B1c_rzek%B1_kamieni http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=6&t=Mongolia_2005_ -_Wyprawa_po_miedziane_serce_zielonej_tajgi Tu znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. Share this post Link to post Share on other sites
Rutt 4 Report post Posted March 17, 2008 jimmy25 - bardzo fajne i w łownych kolorach powodzenia nad wodą Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 17, 2008 [quote]Oleix, rozwaliłeś mnie tą ryjówką. Pewnie ci, co jeżdżą na lenoki i tajmnienie, zaraz zaczną u ciebie zamawiać woblery, a jak zrobisz susła lub wiewiórkę, to już na 100%. [/quote] Niech zamawiaja hehehe kasa sie przyda... a zrobić wiewiórke czy takiego susła to chwilka Ciekawe czy było by to dobre... [/quote] Obczaj to http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=17&t=Mongolia/Mand %BFuria_2006_-_W_zakazanej_strefie http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=13&t=Mongolia_2006 _-_P%B3yn%B1c_rzek%B1_kamieni http://www.bayangol.pl/wyprawy.php?id=6&t=Mongolia_2005_ -_Wyprawa_po_miedziane_serce_zielonej_tajgi Tu znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. [/quote] Naczy sie to ze skuteczne sa to ja wiem tylko ciekawe jak było by z moimi produktami... czy były by tak samo skuteczne... Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted March 17, 2008 Ja dzisiaj skończyłem 3 nowe woblerki z myślą o Troci Drwęcy . Share this post Link to post Share on other sites
Panek 915 Report post Posted March 17, 2008 fajowsko pomalowane spray? Share this post Link to post Share on other sites
WOBLER-W1 661 Report post Posted March 17, 2008 Tak narazie tylko i wyłącznie spray . Share this post Link to post Share on other sites
wobler129 2,882 Report post Posted March 18, 2008 Wobki super - gratulacje Na pewno uwiesi się nie jedna trotka Share this post Link to post Share on other sites
rognis_oko 14 Report post Posted March 18, 2008 @Oleix, zauroczyłeś mnie tą myszą Share this post Link to post Share on other sites
Oleix 1,353 Report post Posted March 18, 2008 Hehehe to dobrze... Już mam zamówienie na jedna hihihi I narazie jestem w trakcie robienia rosówki 4 częsciowej... Share this post Link to post Share on other sites
remek 10,499 Report post Posted March 19, 2008 Oleix - jak zobaczyłem Twoje dzieła to zaniemówiłem. Masz chłopie talent i to wielki! Gratulacje! Czekam na następne dzieła. Share this post Link to post Share on other sites